Suojapeitteet valmiskoossa tai mittatilauksena

Suojapeitteet ovat tarpeellisia lukuisissa asiayhteyksissä. Halusitpa sitten suojata ajoneuvosi, peittää peräkärryssä kuljetettavat tuotteet kuljetuksen ajaksi tai vaikka varjella pihalle pinottuja polttopuita sään armoilta, Eikala Oy:ltä saat hankittua tarkoituksiisi parhaiten sopivimmat suojapeitteet. Voit ostaa tarvitsemasi peitteen joko valmiskoossa tai mittatilauksena tehtynä. Ota yhteyttä ja kysy lisää suojapeitteistä! Toimitamme suojapeitteet koko Suomen alueelle.

Scantarp Oy:n suojapeitteet valmiina tai räätälöitynä

Saat meiltä suojapeitteet valmiskoossa tai räätälöitynä tarpeen mukaan. Saat meiltä Pohjois-Euroopan johtavan suojapeitevalmistajan Scantarp Oy:n valmistamia suojapeitteitä valmiskoossa tai räätälöitynä. Laadukas suojapeite on hintansa väärti ja säilyy käyttökelpoisena vuosia.

Saatavilla erikokoisia suojapeitteitä

Valikoimistamme on saatavilla useita erikokoisia suojapeitteitä. Muista, että valmistuotteiden lisäksi voit tilata tarkoituksiisi juuri oikean kokoisen suojapeitteen mittatilaustyönä tehtynä. Yleisimmät koot (vahvuus 680g/m2) ovat:

 • 4x6 120,00e
 • 5x8 200,00e
 • 6x8 240,00e
 • 8x8 320,00e
 • 8x10 400,00e

Myymme myös kilohinnalla kolmoslaadun rullatavaraa (leveys 2050mm). 

Eikala Oy


Sepäntie 9

71200 TUUSNIEMI

Puh: 050 384 4993

jaakko@eikala.fi

Ranta-Toivalantie 28

70900 TOIVALA
Puh: 050 564 6649

Puh: 0500 671898
simo@eikala.fi


Avoinna:
ma-pe 8.00-16.30
Lauantaisin sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli haluaisit kysyä meiltä lisää tai pyytää tarjouksen vanerista, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Eikala Oy
Sepäntie 9
71200 TUUSNIEMI

Y-tunnus:
Puh: 050 384 4993

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Eikala Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.